fbpx

Üdvözli Önöket a Megafenster csapata!

Célunk, hogy nyílászáróinkkal hozzájáruljunk az otthon jó közérzetének kialakításához. Ablakaink és ajtóink biztonságosak és jól szigetelnek. A piacon kapható termékek közül az egyik leghosszabb élettartammal rendelkeznek, nem ritka a 25-30 éves sem. Szeretnénk, ha vevőinknek is átadhatnánk – legalább is nyílászáró tekintetében – a tökéletesség életérzését.
A megfelelő nyílászárók kiválasztása mindenkinek komoly feladat, legyen szó tapasztalt műszaki emberekről, vagy privát építtetőkről.

Munkatársaink több éves tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy ahány épület, annyi fajta ízlés és igény találkozik, egy azonban biztos:
MINDENKI JÓ MINŐSÉGET SZERETNE vásárolni, a lehető legkedvezőbb áron!

Mi ebben leszünk kedves vásárlóink segítségére. Termékeinket gondosan válogattuk össze, minőségükről magunk győződtünk meg, megbízható beszállítóinkat nagy körültekintéssel választottuk ki.
A nyílászárók piacát is túlkínálat jellemzi, ezért nagyon nehéz a megfelelő termék kiválasztása.
Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani partnereinknek.

Számos profil létezik ma a piacon, a hozzá nem értő hajlamos párhuzamot vonni két azonos anyagú nyílászáró közé és csupán az ár alapján dönteni. A Schüco és az AluKönigStahl neve egybeolvadt a minőséggel.
Számos előny szól ablakaink, teraszajtóink és bejárati ajtóink mellett. Ha egy hagyományos módon épült épület szerkezetétől elvárható, vagy elvárt a legalább 100 éves problémamentes élettartam, akkor azt gondolom, hogy a nyílászáróink élettartamát is úgy kell megválasztani, hogy azokat minél tovább, a lehető legjobb energetikai tulajdonságok mellett tudjuk használni, hiszen ki szeretne 10 évente ablakot cserélni?

A mi általunk forgalmazott ablakok és bejárati ajtók a legszigorúbb minőségi ellenőrzésen esnek át. Kizárólag EPDM tömítéseket használ, ami nem csak a tökéletes szigetelésért szavatol, hanem még évtizedek távlatában is megbízható, töredezésmentes.
Ablakaink 7 légkamrás, acél merevítéses, kiváló minőségű műanyagból készülnek a környezetvédelmi normák és a fenntarthatóság jegyében.

Nálunk nem csak nyílászáróit tudja megvásárolni. Árnyékolástechnika és szekcionált garázskapu, de szúnyogháló és redőny is megtalálható folyamatosan bővülő termék kínálatunkban.

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg a saját szemével a német minőségről.

Share This