fbpx

Schüco prémium német minőségű ablakok

Schüco CT70 ablak

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a beépített ablakrendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít. A magas minőségű alapanyagoknak és a belső acél merevítésnek köszönhetően az ablak- és ajtó szerkezetek akár egy életen át tartanak.

Amennyiben régi nyílászáróját SCHÜCO CORONA CT 70 fokozott hőszigetelésű ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 20%-át megspórolhatja egy hagyományos családi ház esetében.
A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer forma és funkció tekintetében egyaránt számtalan kialakítási lehetőséget kínál, a különböző formatervezett üvegléceknek köszönhetően pedig akár műemléki környezetben álló épületek felújítása is megvalósítható a fent említett nyílászáró rendszereink segítségével.

Különös figyelmet érdemel ablakaink biztonsága: az acélmerevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik a SCHÜCO CORONA CT 70 nyílászáróink esetében.

Schüco Living 82 ablak

A modern műanyag ablakok élettartama napjainkban akár 30 év, vagy még több is lehet. Jó, ha az ablak minden egyedi komponense – mint pl. tömítése – is ugyanennyi ideig működik, hiszen jelentős mértékben hozzájárul a szerkezet színvonalának megőrzéséhez, műanyag ablakaink így az egyik leghosszabb élettartammal rendelkeznek a nyílászárók piacán.

A Schüco Living ablakok a legapróbb részletekig magas minőséget kínálnak: ezért használjuk ablakoknál a kiváló EPDM tömítéseket. Az EPDM különleges minőségű tömítőanyag, amely nagyszerű tulajdonságai révén számos területen alkalmazható, pl. az egészségügyben, a légi közlekedésben vagy az autóiparban egyaránt.

A megfelelő védelem és biztonságérzet nyújtása sem utolsó szempont a Schüco Living 82 ablakok esetében, ugyanis kifinomult technológiával nyílászáróink megnehezítik a betörők és a tolvajok dolgát is.

Schüco Living 82

A modern műanyag ablakok élettartama napjainkban akár 30 év, vagy még több is lehet. Jó, ha az ablak minden egyedi komponense – mint pl. tömítése – is ugyanennyi ideig működik, hiszen jelentős mértékben hozzájárul a szerkezet színvonalának megőrzéséhez. 

Miért válassza a Schüco teraszajtókat?

Schüco Living Slide

Ki ne kívánna magának egy álomszép kilátást és világos, fényben úszó lakótereket? A Schüco LivIng Slide emelő-toló erkélyajtókkal beengedi a fényt az otthonába! Csak egy kézmozdulatmozdulat és rögtön megnyitja nappaliját a télikert vagy a terasza felé.

Schüco Living Slide

Ki ne kívánna magának egy álomszép kilátást és világos, fényben úszó lakótereket? A Schüco LivIng Slide emelő-toló erkélyajtókkal beengedi a fényt az otthonába! Csak egy kézmozdulatmozdulat és rögtön megnyitja nappaliját a télikert vagy a terasza felé.

Schüco toló-bukó teraszajtó

Egy különösen praktikus és helytakarékos megoldást kínál Önnek a Schüco toló-bukó teraszajtó
rendszere a hagyományosan nyíló teraszajtókkal szemben.

Schüco prémium német minőségű bejárati ajtók

Schüco bejárati ajtók

A bejárati ajtó nem csak direkt hozzáférést biztosít, hanem mintegy névjegye otthonunknak. A Schüco bejárati ajtajai, széles panel választékkal időtálló designt kínálnak Önnek. Emellett a biztonság és a kitűnő hőszigetelés is kiemelkedő tulajdonságaik bejárati ajtóinknak.

Nem csak halk zárást és nyitást biztosítanak, de az alacsony alumínium küszöbnek köszönhetően ajtóink akadálymentesek is. Az acélmerevítés védi az ajtót az esetleges deformációtól.

Szabja egyedi igényeire bejárati ajtaját! Nálunk mi sem könnyebb, hiszen a Schüco bejárati ajtók design szempontjából igen változatosak: közel 100 ajtóbetétből választhat.

Prémium minőségű árnyékolástechnika

Fém – Alumínium redőny

Az alumínium mindennapos része az életünknek, az autónktól a házunkig körülvesz minket. Ez nem csoda, hiszen egy rendkívül időtálló és jól alkalmazható anyagról van szó. Hogy miért javasoljuk az alumínium redőnyöket? Minden kivitelezési helyzethez remekül passzolnak. Ebből kifolyólag mi is magabiztosan ajánljuk fém redőnyeinket vásárlóinknak.

A RAL skála szinte összes színében megrendelhetők az alumínium redőnyeink, így még egyedibbé teheti vele otthonát. Stabil kialakításának köszönhetően kiválóan védi ablakait. Jobb hő és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, mint a műanyag redőnyök, így hosszabb távon jobb befektetésnek minősülnek. Mechanikai behatásokkal szemben is sokkal állékonyabbak az alumínium redőnyök, mint PVC társaik.
Terveztesse meg velünk új alu-redőnyeit!

Fém redőny

Az alumínium mindennapos része az életünknek, az autónktól a házunkig körülvesz minket, Ez nem csoda, hiszen egy rendkívül időtálló és jól alkalmazható anyagról van szó. Hogy miért javasoljuk az alumínium redőnyöket? Minden kivitelezési helyzethez remekül passzol.

Műanyag redőny

A redőnyök nélkülözhetetlen elemei az épületnek, hiszen annak ablakait nem csak az extrém időjárási körülményektől védik, hanem a forró nyári hónapokban több fokkal is csökkenthetjük velük otthonunk átlaghőmérsékletét, jelentős hűtési költséget megtakarítva.

A műanyag redőnyök alkalmazása egyszerű, esztétikusok és napjainkban az egyik legelterjedtebb redőnytípus is egyben.

Előnyben részesítjük a kényelmet, így kérje most motoros meghajtással műanyag redőnyeinket! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

Zipscreen

A klasszikus redőnyök továbbfejlesztett változata, egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergolát.

A szögletes vagy íves tokban a 16 szövet egyikéből készítjük ezt az árnyékolástechnikai eszközt, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést.

Zipscreen

Egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergolát. A szögletes vagy íves tokban a 16 szövet egyikéből készítjük, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést.

Zsalúzia

Válassza a legszínvonalasabb árnyékolástechnikai módot, amely új dimenziót nyit meg a redőnyök világában.

A Somfy vezérlésű, okos zsalúziáink minden téren a legtöbbet nyújtják, ha árnyékolásról vagy nyílászáróink védelméről van szó.

Lakossági és ipari szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A kapulapok egymáshoz képest zsanérokon fordulnak el, az akadálymentes gördülést állítható robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott görgők biztosítják.

Szúnyoghálók

Hagyományos szúnyogháló

A szúnyogháló előnyeit aligha kell taglalni! Mindenki szeretné a kellemes nyári éjszakákat nyitott ablaknál, a vérszívók kellemetlen társasága nélkül élvezni. Ehhez nyújtunk most Önöknek segítséget!

Hagyományos szúnyogháló

A szúnyogháló előnyeit aligha kell taglalni! Mindenki szeretné a kellemes nyári éjszakákat nyitott ablaknál, a vérszívók kellemetlen társasága nélkül élvezni. Ehhez nyújtunk most Önöknek segítséget!

Pliszé

Óvja meg nyáron és tavasszal helységeit az idegesítő legyektől, szúnyogoktól. A pliszé szúnyogháló technológia kialakításának köszönhetően szinte bármekkora nyílás lezárásához ideális választás. Sorolhatósága lehetővé teszi nagy méretű teraszajtók, de akár egész télikertek lezárását is. 

Ablakpárkányok

Műkő, Fa hatású ablakpárkány

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a rendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít.

Műanyag ablakpárkány

A műanyag párkányokat általában beltérre ajánljuk. Szemben a homlokzati párkányokkal, a beltéri párkányok otthonunkban dekoratív funkciót is betöltenek. Ablakoknak egy extra lezárást, virágoknak vagy egyéb dekor tárgyaknak egy extra tároló felületet biztosítanak.

Műanyag ablakpárkány

A műanyag párkányokat általában beltérre ajánljuk. Szemben a homlokzati párkányokkal, a beltéri párkányok otthonunkban dekoratív funkciót is betöltenek. Ablakoknak egy extra lezárást, virágoknak vagy egyéb dekor tárgyaknak egy extra tároló felületet biztosítanak.

Aluminium ablakpárkány

Az alumínium redőnyök hidegen préselt alumínium lemezekből készülnek. Ideális választás, ha hosszú távra gondolkozik az ember, a homlokzat kiváló díszítője lehet, stílusosan igazodva az ablakaink színvilágához. 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.