fbpx

Schüco prémium német minőségű ablakok

Schüco CT70 – ablak

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a rendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít. A magas minőségű alapanyagoknak és a belső acél merevítésnek köszönhetően az ablak- és ajtó szerkezetek akár egy életen át tartanak. Amennyiben régi ablakát SCHÜCO CORONA CT 70 fokozott hőszigetelésű ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 20%-át megspórolhatja egy hagyományos családi ház esetében, az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátás következtében pedig a környezet védelméhez is hozzájárulhat. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok az optimalizált kialakítás, valamint a 2 síkban eltérő tömítési szint révén hatékony hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer forma és funkció tekintetében egyaránt számtalan kialakítási lehetőséget kínál, a különböző formatervezett üvegléceknek köszönhetően pedig akár műemléki környezetben álló épületek felújítása is megvalósítható a rendszerrel. 

Különös figyelmet érdemel a biztonság: az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A fokozott hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakokkal – különösen új építkezés esetén – nagyvonalú, világos tereket valósíthat meg.  

Egy kb. 148 m2-es hasznos alapterületű családi ház esetében a SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszerre történő nyílászáró csere mintegy 20%-os fűtési energia megtakarítást jelenthet évente.

EPDM gumitömítések

kedvező ár-érték arány

7 légkamra

környezetkímélő gyártás

TERMÉKJELLEMZŐK

Rendszer jellemzőinek leírása

A tok beépítési mélysége: 70 mm

A szárny beépítési mélysége: 70 mm

Az üvegezés lehetséges vastagsága: 24 mm – 52 mm

Biztonság:

 • Betörésgátlás RC2
 • Levegőutánpótlás

Funkció:

 • Motorosan működtethető
 • Magas hangszigetelés

Irányítás:

 • Kézi vezérlésű
 • Elektromos vezérlésű

Kialakítás/Megjelenés:

 • Cava
 • Classic
 • Rondo

Felület:

 • Corona TopAlu
 • Dekoratív felületek
 • AutomotiveFinish
 • Műanyag fehér (fóliázott)

Jellemzők:

Csapóeső elleni védelem a DIN EN 12208 szerint (osztály): 9A

Légzárás a DIN EN 12207 szerint (osztály): 4

Tüntesse fel a legjobb színben otthonát!

*Az EPDM gumitömítések előnye a normál tömítésekkel szemben:

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben egy jól megválasztott képkeretként foglalja magában a külső tér látványát. Egyúttal a kevesebb itt többet jelent: minél keskenyebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul a helyiségbe. Érdemes ezeket a szempontokat is átgondolni a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor, hiszen az ablak minősége az Ön ingatlanának értékét is jelentős mértékben befolyásolja. 

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok számos változatban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók, igényre szabottan és az Ön egyedi elképzeléseinek eleget téve. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok színkialakításának semmi sem szab határt. A SCHÜCO CORONA CT 70 profilok belső és külső oldala eltérő színű fóliával is ellátható, így bármilyen egyéni igénynek eleget tesz. A profilokhoz rendelhető külső oldali, tetszőleges RAL színre festett, illetve eloxált megjelenésű alumíniumborítás is.

HASONLÓ TERMÉKEINK

Schüco Living 82

Megfelelő védelem éjjel és nappal A Schüco LivIng ablakok mindemellett úgy járulnak hozzá biztonságérzetéhez, hogy kifinomult technológiával megnehezítik a betörők és tolvajok dolgát is. A magas ellenállóképességű alapanyag mellett a Schüco LivIng rendszerű műanyag ablakok átlag feletti beépítési mélységgel és mélyen elhelyezkedő belső vasalatokkal rendelkeznek.

Ahhoz, hogy otthon mindig jól és biztonságban érezzük magunkat, érdemes saját védelmünk érdekében egyszer beruházni. A Schüco LivIng ablakokat a legmodernebb zárrendszerekkel és a legkülönbözőbb felszerelési lehetőségekkel látjuk el, hogy összehangoljuk otthonát biztonság iránti igényeivel.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.

Grüne Technologie für den Blauen Planeten
Saubere Energie aus Solar und Fenstern

Green Technology for the Blue Planet
Clean Energy from Solar and Windows