fbpx

Prémium redőnyök, árnyékolók

Műanyag redőny

A redőnyök nélkülözhetetlen elemei az épületnek, hiszen annak ablakait nem csak az extrém időjárási körülményektől védik, hanem a forró nyári hónapokban több fokkal is csökkenthetjük velük otthonunk átlaghőmérsékletét, jelentős hűtési költséget megtakarítva. A műanyag redőnyök alkalmazása egyszerű, esztétikusok és napjainkban az egyik legelterjedtebb redőnytípus is egyben.

Előnyben részesítjük a kényelmet, így kérje most motoros meghajtással műanyag redőnyeinket! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

motorral is szerelhető

hűsíti otthonunkat

védi ablakainkat

UV álló PVC

HASONLÓ TERMÉKEINK

Fém – Alumínium redőny

Az alumínium mindennapos része az életünknek, az autónktól a házunkig körülvesz minket. Ez nem csoda, hiszen egy rendkívül időtálló és jól alkalmazható anyagról van szó. Hogy miért javasoljuk az alumínium redőnyöket? Minden kivitelezési helyzethez remekül passzolnak. Ebből kifolyólag mi is magabiztosan ajánljuk fém redőnyeinket vásárlóinknak.

A RAL skála szinte összes színében megrendelhetők az alumínium redőnyeink, így még egyedibbé teheti vele otthonát. Stabil kialakításának köszönhetően kiválóan védi ablakait. Jobb hő és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, mint a műanyag redőnyök, így hosszabb távon jobb befektetésnek minősülnek. Mechanikai behatásokkal szemben is sokkal állékonyabbak az alumínium redőnyök, mint PVC társaik.
Terveztesse meg velünk új alu-redőnyeit!

 

Zipscreen

A klasszikus redőnyök továbbfejlesztett változata, egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergolát.

A szögletes vagy íves tokban a 16 szövet egyikéből készítjük ezt az árnyékolástechnikai eszközt, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést.

Zipscreen

Egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergolát. A szögletes vagy íves tokban a 16 szövet egyikéből készítjük, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést. Egyedülálló tengely rögzítés megkönnyíti a napháló szervizelését.

A screen haló minden tartozékát bármilyen RAL színre színterezzük. Az általános kétéves garancia mellett további kétéves plusz garanciát adunk.

A ZipScreen napháló Somfy motorokkal készül, ám bármilyen okos otthon megoldás telepítésében is a rendelkezésükre állunk.

Zsalúzia

Válassza a legszínvonalasabb árnyékolástechnikai módot, amely új dimenziót nyit meg a redőnyök világában

A Somfy vezérlésű, okos zsalúziáink minden téren a legtöbbet nyújtják, ha árnyékolásról vagy nyílászáróink védelméről van szó.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.