fbpx

Prémium ablakpárkányok

Műkő, Fa hatású ablakpárkány

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a rendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít. A magas minőségű alapanyagoknak és a belső acél merevítésnek köszönhetően az ablak- és ajtó szerkezetek akár egy életen át tartanak. Amennyiben régi ablakát SCHÜCO CORONA CT 70 fokozott hőszigetelésű ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 20%-át megspórolhatja egy hagyományos családi ház esetében, az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátás következtében pedig a környezet védelméhez is hozzájárulhat. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok az optimalizált kialakítás, valamint a 2 síkban eltérő tömítési szint révén hatékony hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer forma és funkció tekintetében egyaránt számtalan kialakítási lehetőséget kínál, a különböző formatervezett üvegléceknek köszönhetően pedig akár műemléki környezetben álló épületek felújítása is megvalósítható a rendszerrel. 

kemény

tartós

tűzálló

rugalmas

Természet alkotta design.
Részletgazdag mintázat.
Időjárásálló, szabható.

Nem mindig párhuzamos az, ami annak tűnik, üzemünkben “csak” derékszögű téglalapokat tudunk vágni, amennyiben Önnek más kell, úgy azt otthon kell levágni.
Párkányaink, könyöklőink könnyedén vághatóak gyémánt koronggal (sarokcsiszolóval). Készítsen sablont, vegye le a szükséges dilatációkat, rajzolja rá a párkányra, és vágja ki.
HOMOGÉN felületre lehet ragasztani! Vakolt felület a legegyszerűbb!

HASONLÓ TERMÉKEINK

Műanyag ablakpárkány

A műanyag párkányokat általában beltérre ajánljuk. Szemben a homlokzati párkányokkal, a beltéri párkányok otthonunkban dekoratív funkciót is betöltenek. Ablakoknak egy extra lezárást, virágoknak vagy egyéb dekor tárgyaknak egy extra tároló felületet biztosítanak.

Aluminium ablakpárkány

Az alumínium redőnyök hidegen préselt alumínium lemezekből készülnek. Ideális választás, ha hosszú távra gondolkozik az ember, a homlokzat kiváló díszítője lehet, stílusosan igazodva az ablakaink színvilágához. 

Aluminium ablakpárkány

Az alumínium redőnyök hidegen préselt alumínium lemezekből készülnek. Ideális választás, ha hosszú távra gondolkozik az ember, a homlokzat kiváló díszítője lehet, stílusosan igazodva az ablakaink színvilágához. 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.