fbpx

Schüco prémium német minőségű ablakok

Schüco Living 82 – ablak

A modern műanyag ablakok élettartama napjainkban akár 30 év, vagy még több is lehet. Jó, ha az ablak minden egyedi komponense – mint pl. tömítése – is ugyanennyi ideig működik, hiszen jelentős mértékben hozzájárul a szerkezet színvonalának megőrzéséhez. A Schüco LivIng ablakok a legapróbb részletekig magas minőséget kínálnak: ezért használjuk ablakoknál a kiváló EPDM tömítések. Az EPDM különleges minőségű tömítőanyag, amely nagyszerű tulajdonságai révén számos területen alkalmazható, pl. az egészségügyben, a légi közlekedésben vagy az autóiparban egyaránt.

középtömítéses

akár 4 rétegű üvegezéssel

82 mm profilvastagság

akár 30 évnél hosszabb
élettartam

Energiatakarékosság könnyedén a

Schüco LivInggel

  • Egyedi üvegezési opciók 24-52 mm vastag hőszigetelő és funkcionális üvegekhez
  • 7 kamrás profilrendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal, akár Uf=1,0 W/(m²K) ill. 0,96 W/(m²K) Uf (a keretre vonatkoztatott hőátbocsátási érték)
  • A két 3 ill. három 4 tömítési sík optimális védelmet nyújt a szél, az eső ellen.
  • A karcsú keretszerkezet a fény maximális bejutását, és magas napenergia-nyereséget tesz lehetővé.
  • A tiszta és időtlen vonalvezetésű klasszikus szárnygeometria teljesíti a modern építészeti követelményeket

Termékjellemzők

A tok beépítési mélysége: 82 mm

A szárny beépítési mélysége: 82 mm

Az üvegezés lehetséges vastagsága: 24 mm – 52 mm

További jellemzők

A keretre vonatkozó hőátbocsájtási tényező a DIN EN 12412-2 szerint: Uf = 0,96 W/(m²K)

Léghanggátlás a DIN EN ISO 140-3 szerint (maximum): Rw, P = 47 dB

Betörésvédelem a DIN EN 1627 szerint: RC2

Légzárás a DIN EN 12207 szerint (osztály): 4

Csapóeső elleni védelem a DIN EN 12208 szerint (osztály): 9A

Az EPDM gumitömítések előnye a normál tömítésekkel szemben:

Schüco LivIng – a védettség érzése

Megfelelő védelem éjjel és nappal A Schüco LivIng ablakok mindemellett úgy járulnak hozzá biztonságérzetéhez, hogy kifinomult technológiával megnehezítik a betörők és tolvajok dolgát is. A magas ellenállóképességű alapanyag mellett a Schüco LivIng rendszerű műanyag ablakok átlag feletti beépítési mélységgel és mélyen elhelyezkedő belső vasalatokkal rendelkeznek.

Ahhoz, hogy otthon mindig jól és biztonságban érezzük magunkat, érdemes saját védelmünk érdekében egyszer beruházni. A Schüco LivIng ablakokat a legmodernebb zárrendszerekkel és a legkülönbözőbb felszerelési lehetőségekkel látjuk el, hogy összehangoljuk otthonát biztonság iránti igényeivel.

Betörésvédelem igény szerint Azt, hogy egy ablak milyen hatékonyan véd a betörési kísérletektől, az európai szabvány által definiált ellenállási irányelv (RC) mutatja meg. Az ellenállási osztályok arról adnak információt, hogy az ablakok vagy ajtók különböző szerszámok alkalmazása esetén mennyi ideig állnak ellen az erőszakos behatolási kísérleteknek. Ha a betörés egy percnél hosszabb ideig tart, az már visszatar-tó erővel hat számos betörőre. Minél magasabb tehát az ellenállási osztály, annál nagyobb a betörés elleni védelem.

HASONLÓ TERMÉKEINK

Schüco CT70

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a rendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít. A magas minőségű alapanyagoknak és a belső acél merevítésnek köszönhetően az ablak- és ajtó szerkezetek akár egy életen át tartanak. Amennyiben régi ablakát SCHÜCO CORONA CT 70 fokozott hőszigetelésű ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 20%-át megspórolhatja egy hagyományos családi ház esetében, az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátás következtében pedig a környezet védelméhez is hozzájárulhat.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.

Grüne Technologie für den Blauen Planeten
Saubere Energie aus Solar und Fenstern

Green Technology for the Blue Planet
Clean Energy from Solar and Windows