fbpx

Prémium garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A garázskapu a fal belső síkján helyezkedik el. Nyílási iránya függőleges így a legkisebb garázsokban is biztosítja az optimális helykihasználtságot. 

Biztonságos! A nyomatékvédelem mellett – ami azt jelenti, hogy a kapu megáll és visszanyit, ha alákerülő tárgyat érzékel – minden kapu rendelhető extra fotocellás védelemmel is. Betörés ellen a feltolás gátló automatika gondoskodik. 

A szekcionált garázskapu elemei panelenként 0.58 W/m2K hőátbocsájtási tényezővel rendelkeznek, de a teljes szerkezet esetén is maximum 1,2 W/m2K értékről beszélhetünk. A tömítések víz és légzáróak. 

A szín és textúra választék rendkívül széles. 48 féle dekor fóliából lehet választani és bármilyen RAL Classic színre le tudjuk gyártani.

Jöjjön el és tekintse meg bemutatótermünkben a kiállított darabot, próbálja ki!

kényelmes működtetés

személyi bejáró lehetőség

több mint 40 féle színben

40 mm vastag panelek

Termékjellemzők

A kapulapok egymáshoz képest zsanérokon fordulnak el, az akadálymentes gördülést állítható robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott görgők biztosítják. A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra előszereltek és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat is.

Az EcoTor lakossági garázskapu paneljeinek színválasztéka rendkívül széles skálán mozog a klasszikus színektől a legmodernekebbig, így nincs szükség kompromisszumokra. Cégünk garázskapu panelek tekintetében az egyik legnagyobb gyári alapszínválasztékkal rendelkezik a garázskapu piacon, melyet további 48 féle dekorfóliázási, illetve bármilyen selyemfényű RAL Classic színre való festés lehetősége egészít ki.

A gyári panelek, ügyféligény szerinti egyedi utólagos fóliázása borda nélküli, sima felületű panelek esetében lehetséges. Az egyedül álló utólagos fóliázási, illetve a RAL színfestési lehetőség biztosíthatja az épületen már korábbról meglévő nyílászárók színével való tökéletes harmónia lehetőségét.

Lakossági garázskapu paneljeink 40mm vastagságúak, a kétrétegű horganyzott acéllemez között speciális poliuretán hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről. Az úgynevezett szendvicspanelek a megfelelő hőszigetelés érdekében egymáshoz tökéletesen illeszkednek, a lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja, míg paneljeink ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak.

Az EcoTor garázskapu paneljeniek hőszigetelési képessége kiváló, mint egy átlagos 38 cm-es tégláé, emellett a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek is.

Az EcoTor garázskapu-panelek felülete lehet sima, vagy fa erezetes, mintázata széles, vagy keskenybordás, mintázat nélküli sima, vagy kazettás.

A garázskapu panelekbe különböző ablakfajták helyezhetőek el, például modern inox, akár kör és négyzet formában is, továbbá kialakítható szellőzőrács, és kisállat közlekedő is kedvencei számára.

Cégünk rendkívül széles lakossági vasalatrendszer választékkal rendelkezik, így elmondható, hogy legyen szó bármilyen speciális telepítési helyszínről az általunk kínált EcoTor szekcionált lakossági garázskapu a megoldás az ön számára. Az EcoTor garázskapu vasalatrendszere a beszerezhető legvastagabb anyagvastagsággal készül, ami 1,5mm vastagságot jelent, így az EcoTor garázskapuk vasalatrendszere rendkívül stabil és időtálló.

Az EcoTor garázskapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugóknak, illetve a tovább fejlesztett húzórugós technológiának köszönhető. A rugók számítógépes programmal, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek, felületkezeltek és hosszú élettartamúak.

A garázskapu komfortos működtetése tovább fokozható automatizálással, ez esetben az általunk kínált kiváló minőségű és kedvező áru húzómotorok segítségével távirányítóval működtetheti kapuját.

Az EcoTor garázskapukat rendelheti integrált személybejáró kisajtóval is, mely praktikus többek között gyakori személy, vagy kerékpár átjárás esetén is, és rendelhető normál és alacsony küszöbbel is.

Kapugyártó üzemünk a modern gyártástechnológiájának köszönhetően sürgős esetben, -műszaki tartalomtól függően- akár 48h alatt legyártja az ön egyedi EcoTor garázskapuját.

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérjen díjmentes ajánlatot, melyet igyekszünk 24 órán belül részletesen megküldeni Önnek.

Töltse ki az alábbi adatokat vagy kérdés esetén keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeink egyikén.